På denne siden finner du alle våre tilbud til enhver tid!

Dersom du er usikker på hvilken behandling eller produkter som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon. På en slik time vil en av våre dyktige behandlere kunne gi deg råd og veiledning på hvilken behandling eller produkter som vil gi deg resultatene du ønsker. Helt gratis og uforpliktende!

Har du spørsmål? Ring oss gjerne på tlf: 40 64 30 31.

Minst 50% rabatt hos våre praksiselever!

Frem mot sommeren har vi fire dyktige elever fra Hudpleielinja på Gjøvik vgs hos oss, og du får minst 50% rabatt på alle behandlinger hos dem. Klikk på knappen under for å lese mer og sikre deg en time.

Les mer

30% rabatt på håndkrem fra Janssen!

Denne måneden får du 30% rabatt på vår bestselgende håndkrem!

Det passer godt nå som det er kaldt og tørt i lufta, og vi vasker og spriter hendene ofte. Good Night Hand Mask fra Janssen gir silkemyke hender, og har en mild, behagelig duft.

NÅ kun kr 292,- (ord. pris kr 417,-)

Besøk nettbutikken

Bestill din time nå!

Om Innlandet Hudklinikk

Våre behandlere gjør alltid sitt ytterste for at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og få et fantastisk, naturlig resultat!

Innlandet Hudklinikk er en kosmetisk klinikk i flotte, nye lokaler sentralt på Gjøvik, vis-a-vis CC Gjøvik. Lokalet ligger på gateplan, kun 2 min å gå fra Gjøvik togstasjon og skysstasjon, og med gode parkeringsmuligheter rett i nærheten.

Vi har et bredt behandlingstilbud, med det meste innen hud-, fot- og kroppspleie, og et team av dyktige og erfarne behandlere, som er blant de fremste innen sitt felt.

Vårt mål er å kunne bruke all vår kompetanse, samt markedets beste produkter, for å hjelpe deg med å oppnå resultatene du drømmer om! Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, før, under og etter hvert besøk hos oss.

I tillegg til en skjermet behandlingsavdeling, finner du også et lekkert salgsområde, med ulike hudpleieprodukter fra de beste og mest effektive merkene på markedet.

Er du usikker på hvilken behandling som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre behandlere! På en slik time vil du få grundig informasjon og veiledning om hvilken behandling som kan gi deg det resultatet du drømmer om, og du får svar på alle spørsmål du måtte ha.

Vårt team

Vårt team består av lege, kosmetiske sykepleiere, fotterapeut, hudpleier, vippetekniker, fotpleier, massasjeterapeut, med opptil 30 års erfaring. Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Våre behandlere har lang erfaring, og deltar stadig på nye kurs, både i Norge og i utlandet, i alle behandlingene de tilbyr.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål eller ønsker å bestille en time, kontakt oss her og vi svarer deg i løpet av kort tid.

  Hvorfor bør du velge Innlandet Hudklinikk?

  Utvikling

  Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

  Engasjerte behandlere

  Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

  Høy kvalitet

  Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

  Trygghet

  Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

  Tilbakemelding fra kunder

  [dt_testimonials_carousel custom_content_bg_color=»#ffffff» img_max_width=»80px» img_border_radius=»500px» slides_on_wide_desk=»2″ slides_on_desk=»2″ slides_on_lapt=»2″ slides_on_h_tabs=»1″ post_title_font_style=»normal:normal:none» post_title_bottom_margin=»0px» testimonial_position_font_style=»normal:normal:none» content_bottom_margin=»0px» next_icon=»icon-ar-013-r» prev_icon=»icon-ar-013-l» arrow_icon_size=»24px» arrow_bg_width=»40x» arrow_bg_height=»40px» arrow_border_radius=»0px» arrow_border_width=»0px» arrow_icon_color=»rgba(0,0,0,0.2)» arrow_icon_border=»n» arrows_bg_show=»n» arrow_icon_color_hover=»rgba(0,0,0,0.3)» arrow_icon_border_hover=»n» arrows_bg_hover_show=»n» r_arrow_icon_paddings=»0px 0px 0px 0px» r_arrow_v_position=»bottom» r_arrow_v_offset=»20px» r_arrow_h_offset=»0px» l_arrow_icon_paddings=»0px 0px 0px 0px» l_arrow_v_position=»bottom» l_arrow_v_offset=»20px» l_arrow_h_offset=»0px» arrow_responsiveness=»no-changes» show_bullets=»y» bullets_style=»scale-up» bullet_size=»8px» bullet_gap=»12px» bullet_color=»rgba(0,0,0,0.2)» bullet_color_hover=»rgba(0,0,0,0.3)» bullets_h_offset=»0px» category=»»]