SKINBOOSTER

FUKTIGHET FRA INNSIDEN

TEOSYAL:

Med  Teosyal Redensity I, kan du gjenvinne fuktighetsbalansen i huden, og dermed gi trøtt, gusten og sliten hud ny spenst og vitalitet.  

Dette er en helt unik behandlingsform, designet for å gjenvinne hudens glød og fukt.

Med flere små stikk vil huden få tilbake sin vitalitet.

Redensity 1 inneholder aminosyrer, mineraler, vitaminer og hyaluronsyre- det siste gir huden skikkelig fuktighet. For optimalt resultat anbefales 3 behandlinger med 3 ukers intervall.

Fine linjer kan forhindres, tap av elastin og kollagen forhindres, og nedbrutt, tynn hud styrkes, rynker og furer kan glattes ut. Når huden aldres mister den fastheten, det betyr at vi får furer i ansiktet. Disse furene minsker hudens mulighet til å reflektere lyset, og fører til partier i ansiktet med mørke skygger, som under øyne og rundt nese og overmunn. Teosyal Redensity 1 er designet for å gjøre noe med dette. 

Denne behandlingen er for alle aldre, når tegn på aldring oppstår, eller når aldringsprosessen er godt i gang. 

JUVEDERM VOLITE; 

Juvederm har levert en fantastisk skinbooster som inneholder hyalaronsyre, for gjenvinning av fuktbalanse i huden. Denne injeksjonsbehandlingen er en skikkelig fuktbooster, og er en av favorittbehandlingen til våre kunder. 

PROFHILO: 

Profhilo er ett banebrytende nytt produkt på markedet innen estetisk medisin. Denne bioremodelerer huden  med hele 64 % Hyalaronsyre. Du får en glattere hudstruktur, jevnere hudtone, økt spenst, og fine linjer reduseres. 

Dette er en absolutt FAVORITT behandling for vår kosmetiske sykepleier, og anbefales spesielt på hals og i ansikt. 

Dette er en fantatsisk produkt som også kan brukes over alt på kroppen. 

Priser:

Skinbooster Teosyal

Fra 1990,-

Juvederm Volite

Fra 3500,-