Platelet Rich Plasma: PRP

Dine egne blodceller for hudforbedring

Priser

Intoduksjonspris: 2600 fra
1 august
- 15. september

PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, og kalles også for Vampyr behandling eller  Dracula-therapy. Fellesnevneren er at dette er en stamcelle-behandling med dine egne vekstfaktorer.

Hva kan PRP behandlingen brukes for:

  • Redusere linjer og rynker

  • Jevnere hudfarge

  • Redusere porer

  • Redusere arr

  • Regenerer huden

  • Får sår til å gro raskere

  • Forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake

  • Reduserer strekkmerker

  • Solskader i hud

  • Poser under øyne

 

Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker.

Hvordan foregår PRP behandling:

I denne behandlingen brukes kundens eget blod.  Dette gjør man ved at man tar en blodprøve med en mindre mengde med blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets egne vekst -/stamceller blir konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. Dette er også en super forebyggende behandling. Det er alltid lettere ( og billigere) å forebygge enn å reparere.

 

Selve behandlingen tar ca 30 min., og de fleste syns dette er forbundet med lite smerter.  Etter at man har fått injisert stamcellene/vekstfaktorene i de aktuelle behandlingsområdene, smøres huden inn med tilpassede kremer. Man kan kombinere behandlingen med flere av våre andre behandlinger på klinikken for å få et enda bedre resultat.

 

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen:
PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom vekstfaktorer/stamceller i våre blodceller stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin. Dette medfører til at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlingsresultatet når sin topp etter ca. 3 mnd.

Passer behandlingen alle:
Det er ingen former for allergiske reaksjoner, og alle kan behandles i alder 18 – 100 år, samt alle hudtyper. De eneste gruppene man ikke behandler er gravide og blødere.

Etter behandlingen:
Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven i det behandlede området. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 24 timene, hevelse etter ca. 48 timer. Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i løpet av 7 til 14 dager. Her kan man bruke Arnica D30 i forkant og etterkant av behandlingen. Man kan også bruke en krem som heter Hirudoidkrem i etterkant av behandlingen for å redusere blåmerker. 
Denne fås reseptfritt på apoteket. 

Hvor mange behandlinger/hyppighet:
Det anbefales 1–3 behandlinger i året, for hudforbedring, avhengig av kundens utgangspunkt. Intervallene er 12 uker mellom behandlingene.

Langtids-effekten av behandlingen:
Behandlings-effekten er langtidsvarende. Etter å ha gjennomført et optimalt behandlings-opplegg hvor man har fått det ønskede resultat, trenger de fleste kun 1-2 behandlinger i året for å holde resultatene vedlike.