Kjemiske Peelinger

Syrebehandlinger

Priser

Kjemisk Peel 
Fra 
kr. 990,-

ArendaL Hudklinikks  kjemiske peelinger har dokumentert effekt og er utviklet av hudleger og spesialister. Behandlingene benevnes som medisinske hudpleie.

Hva er Kjemisk peeling?

Kjemsik peeling er en anerkjent metode for effektiv hudfornyelse og reparering av ulike hudskader som rynker, akne, pigmenteringer, arr ofg andre uønskede hudtilstander. Kjemisk peeling er  ulike stabiliserte fruksyrer, melkesyrer, tca-syrer og A vitaminsyrer i ulike styrker. Virkestoffene har lavere pH verdi enn hudens egen og skaper en kontrollert skade i huden som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

Hvorfor velge en kjemisk peeling?

Kjemisk peel kan brukes i ansikt, hender, nakke, brystparti og mage. Behandlingen fører til forbedring av solskader, rynker, akne arr, kviser, grov hud, grove porer og misfarging som melasma, pigmenteringer  og alders flekker. I kombinasjon med annen behandling kan strekkmerker også behandles.

Ved problemer med pigmentering og solskader vil du få en forbedret hudfarge og et jevnere pigment. Det stimulerer kollagen produksjonen, og hudoverflaten blir myk, fast og stram. Ved andre skader i huden som akne eller for tøff behandling av huden vil peelingen trenge ned og starte reparering nedenifra.

Hvordan utføres en kjemisk peeling?

Peelingene som brukes i klinikken er medisinske peelinger, og utfløres av sykepleier med spesialkompetanse. I en første gangs konsultasjon avgjøres det hvilken peeling som passer huden din og deg. Det er også individuelt tilpasset i forhold til dine ønsker og forventninger til effekt og resultat.

I behandlingen renses huden for oljer og smuss og får en forberedende «prepping ». Deretter påføres den valgte peelingen som behandler og løser skånsomt opp det ytterste hud laget.

 

Avhengig av styrken og hudens tykkelse, oppleves det en mild grad av « kribling» / varm kløende følelse, til sterkere svie i noen sekunder når syren er i kontakt med huden. Etter peelingen får du kremer som roer ned huden igjen, samt SOLBESKYTTELSE. Du kan oppleve rødhet på behandlingsdagen og merkbar flassing i noen dager. Eventuelle rødhet kan dekkes med makeup PÅ DAG 2.

Det anbefaler ikke fysisk aktivitet samme dag og du bør planlegge i forkant av en stor begivenhet, mens de fleste aktiviteter kan gjenopptas umiddelbart.

Hjemmeprodukter:

Det er viktig med oppfølging og hjemme program i etterkant av behandling og underveis i kur. Du vil få informasjon om hvilke produkter som passer huden din, og som forsterker behandlingen du tar i klinikk, for å få best mulig resultater. 

Solkrem SKAL og MÅ brukes etter alle kjemiske peelinger!

Hvor ofte bør jeg ta en slik behandling?

For raskere resultater anbefales det å ta en kur med 3-4 behandlinger over en periode, avhengig av hva du ønsker å forbedre.

Etter en kur kan du velge en vedlikeholdsbehandling med jevne mellomrom.

Effekten og resultatene avhenger av hvilken type peel som blir benyttet, hvor omfattende behandlingen er, om du har gjentatt flere behandlinger og hva du gjør i ditt hjemme program.

Etter kjemisk peeling krever huden rehabilitering, særlig de dypere og mer omfattende behandlinger. Huden blir følsom og krever kontinuerlig behandling med fukt, antioxidanter og solbeskyttelse. Det er ikke risiko for komplikasjoner dersom en følger sykepleierens anbefalinger.

ARENDAL HUDKLINIKK PEELINGER:  

Pigmentering:

Her brukes en peel som bryter ned pigmentene, og du vil oppleve å flasse en del etter behandling. 

Anti- Age: 

I Anti- AGe behandlinger har vi ulike peelinger ut fra hydtype, og hudtilstand. Ved konsultasjon kommr vi frem til hvilken behaqndling som passer din unike hud best. ​

Rosacea:

Rosacea er en tilstand hvor huden er rød, irritert og i noen tilgeller vablete/utbrudd lignende. 

Ved denne tilstanden anbefales en egen Rosacea peel på 3 behandlinger. 

Peelen som brukes er antiinflammatorisk og beroligende,

Akne: 

Akne er en av spesialitetene til Arendal HUdklinikk, og vi har bred og god erfaring ved hudbehandlinger for forbedret hudkvalitet, og ogsa livskvalitet for mange. 

Ved akne vurderes tilstanden til huden din , før valg av peel bestemmes.

 

Beauty- peel: 

Selvfølgelig har vi gode peelinger for mer glød og fuktighet, Vi har både A-vitamin, C-vitamin. Salisylsyre, melkesyre, Glykolsyre, mandelsyre og TCA syre peelinger. Her kan du få akkurat det huden din ønsker for optimal glød, og en sunn og frisk hud. 

 

Ofte er vi kvinner spesielt veldig kritiske til oss selv.

 

Se etter en ekstra gang i speilet neste gang, og oppdag skjønnheten din på nytt!