Bli en del av teamet på Innlandet Hudklinikk!

Vi utvider klinikken, og er på utkikk etter dyktige, dedikerte behandlere som står på for å bli de beste innen sitt felt.

Vi ønsker at Innlandet Hudklinikk skal være et kompetansesenter på Innlandet, med eksperter innen hud-, fot- og kroppsbehandlinger med et bredt behandlingstilbud, og er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere, som vil bruke og videreutvikle sin kompetanse og lidenskap for faget.

Vi søker deg som er hudpleier, massør, negledesigner, vippetekniker, akupunktør eller lignende, og som ønsker å bli en del av et team som virkelig elsker jobben sin, som samarbeider mye og som har det kjempegøy sammen på jobb.

Høres dette interessant ut? Send oss gjerne din søknad og cv til daglig leder; henriette@innlandethudklinikk.no

Besitter du en kompetanse som ikke er nevnt over, men som du mener passer inn i vårt konsept, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Vårt team

Vårt team består av leger, kosmetiske sykepleiere, fotterapeut, hudpleier, vippetekniker, fotpleier, massasjeterapeut. Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Våre behandlere har inntil 30 års erfaring, og deltar stadig på nye kurs, både i Norge og i utlandet, i alle behandlingene de tilbyr.