Våre behandlere gjør alltid sitt ytterste for at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og få et fantastisk, naturlig resultat!

Vi har et bredt behandlingstilbud og et team av dyktige og erfarne behandlere, som er blant de fremste innen sitt felt.

Vårt mål er å kunne bruke all vår kompetanse, samt markedets beste produkter, for å hjelpe deg med å oppnå resultatene du drømmer om! Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, før, under og etter hvert besøk hos oss.

I tillegg til en skjermet behandlingsavdeling, finner du også et lekkert salgsområde, med ulike hudpleieprodukter fra de beste og mest effektive merkene på markedet.

Er du usikker på hvilken behandling som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre behandlere! På en slik time vil du få grundig informasjon og veiledning om hvilken behandling som kan gi deg det resultatet du drømmer om, og du får svar på alle spørsmål du måtte ha.

Vårt team

Vårt team består av lege, kosmetiske sykepleiere, kroppsterapeut, hudpleier, massør mm. Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Våre behandlere har inntil 20 års erfaring, og deltar stadig på nye kurs, både i Norge og i utlandet, i alle behandlingene de tilbyr.

Våre verdier

1. Kompetanse

Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Våre leger og kosmetiske sykepleier har lang erfaring, og deltar stadig på nye avanserte ekspertkurs innen behandlingene vi tilbyr.

2. Kvalitet

Vår visjon er å fremheve din naturlige skjønnhet, ved hjelp av all vår kompetanse og erfaring, og markedets beste og mest effektive produkter. Vi har fokus på kvalitet, både på behandlere, produkter og resultater!

3. Kommunikasjon

Våre behandlere gjør alltid en grundig konsultasjon før enhver behandling, slik at vi kan sikre oss at vi forstår hva du ønsker, gi deg grundig informasjon om behandlingen og forventet resultat, og svare på alle de spørsmål du har.

Tilbakemelding fra kunder

[dt_testimonials_carousel custom_content_bg_color=»#ffffff» img_max_width=»80px» img_border_radius=»500px» slides_on_wide_desk=»2″ slides_on_desk=»2″ slides_on_lapt=»2″ slides_on_h_tabs=»1″ post_title_font_style=»normal:normal:none» post_title_bottom_margin=»0px» testimonial_position_font_style=»normal:normal:none» content_bottom_margin=»0px» next_icon=»icon-ar-013-r» prev_icon=»icon-ar-013-l» arrow_icon_size=»24px» arrow_bg_width=»40x» arrow_bg_height=»40px» arrow_border_radius=»0px» arrow_border_width=»0px» arrow_icon_color=»rgba(0,0,0,0.2)» arrow_icon_border=»n» arrows_bg_show=»n» arrow_icon_color_hover=»rgba(0,0,0,0.3)» arrow_icon_border_hover=»n» arrows_bg_hover_show=»n» r_arrow_icon_paddings=»0px 0px 0px 0px» r_arrow_v_position=»bottom» r_arrow_v_offset=»20px» r_arrow_h_offset=»0px» l_arrow_icon_paddings=»0px 0px 0px 0px» l_arrow_v_position=»bottom» l_arrow_v_offset=»20px» l_arrow_h_offset=»0px» arrow_responsiveness=»no-changes» show_bullets=»y» bullets_style=»scale-up» bullet_size=»8px» bullet_gap=»12px» bullet_color=»rgba(0,0,0,0.2)» bullet_color_hover=»rgba(0,0,0,0.3)» bullets_h_offset=»0px» category=»»]

Hvorfor bør du velge Arendal Hudklinikk?

Utvikling

Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

Engasjerte behandlere

Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

Høy kvalitet

Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

Trygghet

Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.