Les mer om Arendal Hudklinikk, våre behandlere og hvor i Arendal du finner oss.
Les mer
Les mer om hvilke behandlinger vi tilbyr, og hva de ulike behandlingene innebærer.
Les mer
Her finner du oversikt over priser på alle behandlingene våre.
Les mer

Arendal Hudklinikk er en kosmetisk klinikk i flotte, nye lokaler i Arendal sentrum. Lokalet ligger på gateplan ved vannet innerst i Pollen, og med gode parkeringsmuligheter 10 m fra klinikken. Vi har et bredt behandlingstilbud og tilbyr det siste innen hudpleiebehandlinger.

Når du tar kontakt med oss vil du møte behandlere som ser deg, som lytter til dine ønsker, som bruker all sin erfaring og kompetanse for å gi deg det resultatet du ønsker. De har en lidenskap for jobben sin, og gjør alltid sitt ytterste for å sikre seg at du blir fornøyd.

Vårt team av lege, kosmetiske sykepleiere, kroppsterapeut, hudpleier mm. er blant de fremste innen sitt felt, og har fokus på at du skal føle deg trygg og ivaretatt!

Våre behandlinger

Bestill din time nå!

Hos oss er du i trygge hender

Utvikling

Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene de utfører.

Engasjerte behandlere

Våre dyktige leger og kosmetiske sykepleiere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og har et oppriktig ønske om å hjelpe deg med å oppnå det resultatet du drømmer om.

Høy kvalitet

Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

Trygghet

Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

Våre mest populære behandlinger

Perfekt for deg som ønsker alt fra rens og hudpleie av frisk hud, til behandling av ulike hudtilstander som tørr hud, akne, pigmentflekker, rosacea mm.
Les mer
Reduserer aldringstegn, erstatter volumtap og gir økt definisjon. Perfekt for lepper, kinn, kinnbein, tåregrop, hake, nasalfold, munnviker, kjevelinje, overfladiske linjer mm.
Les mer
Veldig effektivt for å gi en jevnere hudstruktur, redusere store porer, rynker, arr, pigmentflekker, akne og gi en generell hudoppstramming og ny glød.
Les mer

Hva våre kunder sier om oss

[dt_testimonials_carousel custom_content_bg_color=»#ffffff» img_max_width=»80px» img_border_radius=»500px» slides_on_wide_desk=»2″ slides_on_desk=»2″ slides_on_lapt=»2″ slides_on_h_tabs=»1″ post_title_font_style=»normal:normal:none» post_title_bottom_margin=»0px» testimonial_position_font_style=»normal:normal:none» content_bottom_margin=»0px» next_icon=»icon-ar-013-r» prev_icon=»icon-ar-013-l» arrow_icon_size=»24px» arrow_bg_width=»40x» arrow_bg_height=»40px» arrow_border_radius=»0px» arrow_border_width=»0px» arrow_icon_color=»rgba(0,0,0,0.2)» arrow_icon_border=»n» arrows_bg_show=»n» arrow_icon_color_hover=»rgba(0,0,0,0.3)» arrow_icon_border_hover=»n» arrows_bg_hover_show=»n» r_arrow_icon_paddings=»0px 0px 0px 0px» r_arrow_v_position=»bottom» r_arrow_v_offset=»20px» r_arrow_h_offset=»0px» l_arrow_icon_paddings=»0px 0px 0px 0px» l_arrow_v_position=»bottom» l_arrow_v_offset=»20px» l_arrow_h_offset=»0px» arrow_responsiveness=»no-changes» show_bullets=»y» bullets_style=»scale-up» bullet_size=»8px» bullet_gap=»12px» bullet_color=»rgba(0,0,0,0.2)» bullet_color_hover=»rgba(0,0,0,0.3)» bullets_h_offset=»0px» category=»»]