Gaven som alle setter pris på!

Fyll ut skjemaet under, og bestill et gavekort til noen du er glad i. Gavekortet kan brukes på både behandlinger og produkter, og er gyldig i ett år. Du velger selv beløpet, og vi sender deg gavekortet på mail, så snart vi ser at innbetalingen er inne på Vipps.

Har du spørsmål? Ring oss gjerne på tlf: 95853232.

  Betal med VIPPS nå!

  Søk opp INNLANDET HUDKLINIKK på vipps

  eller bruk vårt vipps-nummer :

  Om Innlandet Hudklinikk

  Våre behandlere gjør alltid sitt ytterste for at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og få et fantastisk, naturlig resultat!

  Innlandet Hudklinikk er en kosmetisk klinikk i flotte, nye lokaler sentralt på Gjøvik, vis-a-vis CC Gjøvik. Lokalet ligger på gateplan, kun 2 min å gå fra Gjøvik togstasjon og skysstasjon, og med gode parkeringsmuligheter rett i nærheten.

  Vi har et bredt behandlingstilbud, med det meste innen hud-, fot- og kroppspleie, og et team av dyktige og erfarne behandlere, som er blant de fremste innen sitt felt.

  Vårt mål er å kunne bruke all vår kompetanse, samt markedets beste produkter, for å hjelpe deg med å oppnå resultatene du drømmer om! Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, før, under og etter hvert besøk hos oss.

  I tillegg til en skjermet behandlingsavdeling, finner du også et lekkert salgsområde, med ulike hudpleieprodukter fra de beste og mest effektive merkene på markedet.

  Er du usikker på hvilken behandling som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre behandlere! På en slik time vil du få grundig informasjon og veiledning om hvilken behandling som kan gi deg det resultatet du drømmer om, og du får svar på alle spørsmål du måtte ha.

  Vårt team

  Vårt team består av lege, kosmetiske sykepleiere, fotterapeut, hudpleier, vippetekniker, fotpleier, massasjeterapeut, med opptil 30 års erfaring. Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Våre behandlere har lang erfaring, og deltar stadig på nye kurs, både i Norge og i utlandet, i alle behandlingene de tilbyr.

  Kontakt oss i dag

  Har du spørsmål eller ønsker å bestille en time, kontakt oss her og vi svarer deg i løpet av kort tid.

   Hvorfor bør du velge Innlandet Hudklinikk?

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

   Engasjerte behandlere

   Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

   Høy kvalitet

   Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

   Trygghet

   Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

   Tilbakemelding fra kunder

   [dt_testimonials_carousel custom_content_bg_color=»#ffffff» img_max_width=»80px» img_border_radius=»500px» slides_on_wide_desk=»2″ slides_on_desk=»2″ slides_on_lapt=»2″ slides_on_h_tabs=»1″ post_title_font_style=»normal:normal:none» post_title_bottom_margin=»0px» testimonial_position_font_style=»normal:normal:none» content_bottom_margin=»0px» next_icon=»icon-ar-013-r» prev_icon=»icon-ar-013-l» arrow_icon_size=»24px» arrow_bg_width=»40x» arrow_bg_height=»40px» arrow_border_radius=»0px» arrow_border_width=»0px» arrow_icon_color=»rgba(0,0,0,0.2)» arrow_icon_border=»n» arrows_bg_show=»n» arrow_icon_color_hover=»rgba(0,0,0,0.3)» arrow_icon_border_hover=»n» arrows_bg_hover_show=»n» r_arrow_icon_paddings=»0px 0px 0px 0px» r_arrow_v_position=»bottom» r_arrow_v_offset=»20px» r_arrow_h_offset=»0px» l_arrow_icon_paddings=»0px 0px 0px 0px» l_arrow_v_position=»bottom» l_arrow_v_offset=»20px» l_arrow_h_offset=»0px» arrow_responsiveness=»no-changes» show_bullets=»y» bullets_style=»scale-up» bullet_size=»8px» bullet_gap=»12px» bullet_color=»rgba(0,0,0,0.2)» bullet_color_hover=»rgba(0,0,0,0.3)» bullets_h_offset=»0px» category=»»]