FILLERS

PRISER: 

 

Lepper fra 3200,-

Kinnbein fra 3500,-

Tinning 3500,-

Hake fra 4500,-

Kjevelinje fra 6500,-

Munnvik fra 3200,-

Tear Trough 3400,-

Hva er en Fillers?

Filler er en Hyaloronsyre , -ett sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Den binder vann og har mange funksjoner i kroppen. 

I huden står den for å gi ett mykt og friskt utseende, elastisitet, fasthet og fuktbalanse.

Mengde hyaloronsyre i kroppen avtar med alderen. Allerede fra 25 års alderen starter vi å tape hyaloronsyre, ved 40-50 års alderen har vi i gjennomsnitt mistet 50% av kroppens naturlige «ungdomskilde». Kinn og kinnben vil miste fasong og bli mer innsunket. Rynker blir mer synlig og ansiktskonturene forandrer seg.

Hvilke behandlinger vi gjør med fillers:

Med alderen endres ansiktet vårt. Vi taper blant annet fettvev, beinstruktur, hyaloronsyre, kollagen og elastin. Alt dette fører til at vi får en rekke endringer Vi får ett volumtap, rynker, mørke ringer under øynene, huden blir slapp og hengete. 

-Lepper

-Kinnbein

-Nasolabiale linjer

-Sure munnviker, marionettlinjer

-Kjevelinje

-Tinning

-Hake

-Hender

-Øyeparti, groper under øyenene

Med riktige behandlinger kan mye gjøres for å gjenskape sitt "gamle jeg". Vi er svært opptatt av å gi ett naturlig resultat, slik at du eldes naturlig og vakkert

 

Volumbehandling: 

Vi kan ved hjelp av filler gjenopprette volum i ansiktet slik at du får tilbake spenst og struktur

Mørke ringer under øynene:

Føler du at du ser trøtt ut og har mørke ringer under øynene?

På grunn av tap i beinstruktur blir øyehulen større med årene , dette kommer ofte til syne ved mørke "søkk" under øynene, og vi kan føle at vi ser trøtte ut. Ved å legge en filler i tear trough kanalen , kan dette få deg til å se mer våken ut.

 

Øyebrynsløft med filler:

Ved å legge en tynn stripe filler under øyebrynet , kan dette gi ett løft av brynet. dersom en kombinerer med Botox vil det gi ytterligere løft

 

Lepper:

Leppene taper  også volum og blir mindre med alderen.

 Dessverre er det mange som  forbinder leppefiller med store ducklips.  Hos oss får du en nøye vurdering samt en samtale om hvilke behov akkurat du og DINE lepper har!!

Leppefiller er også til god hjelp dersom du sliter med tørre lepper.

 

Rynkebehandling:

Ved å legge en tynn filler under rynken, kan rynken reduseres. Filler behandling er i tillegg svært positivt for hudstrukturen. I kombinasjon med Skinboostere får en ett fint løft i hele ansiktet.

 

Arendal Hudklinikk benytter flere ulike typer fillere:

*Teosyal

*Juvederm

*Aliaxin

*Prophilo