Vær stolt av smilet ditt!

Vi tilbyr tannbleking som gir et hvitere smil på kun 30 minutter, uten risiko for skader på tenner, tannkjøtt, emalje eller for økt ising. 3-9 nyanser hvitere.

Alt vi spiser eller drikker med farge på, misfarger tennene våre gradvis. Det som misfarger tennene mest er kaffe, rødvin, røyk og snus, men alt med farge vil påvirke fargen på tennene dine. 

 

Ved denne type tannbleking blir tennene hvitere ved at tannblekingsgeléen trekker ut misfarging fra porene på tennene. Det er også derfor resultatet blir så naturlig, fordi det er din hvitfarge på tennene som kommer tydeligere frem. Det er kun dine naturlige tenner som vil lysne i fargen, så dersom du har f.eks. skallfasetter, vil ikke disse blekes.

 

Resultatet er synlig umiddelbart! Dersom du klarer å unngå å spise og drikke de første 2 timene etter behandlingen, er det det beste, for da vil tennene kunne lysne enda en nyanse eller to. Dersom du spiser eller drikker før to timer er gått, ødelegger du likevel ikke resultatet du allerede har fått. Resultatet holder minimum i 3 måneder men de aller fleste har god effekt lenger enn dette.

 

Pris

Kr 1490,-