Vårt mål er alltid et naturlig resultat!

Vi tilbyr mange ulike injeksjonsbehandlinger, og våre behandlere er blant de fremste innen sitt felt.

Visste du at man helt fint kan redusere rynker uten å fjerne mimikken? Eller at man kan få mer fukt og spenst i leppene, uten at de ser behandlet ut?

Våre behandlere er så dyktige grunnet en gjennomgående forståelse av ansiktets anatomi, produktene man bruker, symmetri og proposjoner. Vår påstand er at dersom du ser behandlet ut, er du overbehandlet. Det er ofte ikke så mye som skal til for at du skal oppnå resultatene du drømmer om!

Uansett hva du ønsker hjelp med, kan våre dyktige sykepleiere og leger hjelpe deg!

Er du usikker på hvilken behandling som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos oss!

Klikk på den behandlingen du ønsker å lese mer om i menyen under.

Behandling med filler er perfekt for deg som ønsker å få tilbake strukturen i ansiktet, få mer spenst i hud og lepper, få mer definisjon, løft eller redusere aldringstegn. Behandlingen gir umiddelbar effekt! Vi bruker filler fra Teosyal – topp kvalitet, blant de beste på markedet! Hvor lenge effekten varer varierer i forhold til hvilken type filler man bruker, som igjen avhenger av hvilket område som behandles.

 

Filler er perfekt til behandling av:

 • kinn
 • kinnbein
 • lepper
 • hake
 • nasalfold
 • kjevelinje
 • tåregrop
 • tinning
 • munnviker
 • overfladiske linjer

 

Det er individuelt hvor mye filler som trengs for et godt resultat. På flere områder vil 1 ml filler være tilstrekkelig for de fleste, mens noen områder krever mer filler for å oppnå ønsket resultat. Dette vil din behandler kunne estimere før behandlingen starter.

 

Effekten av filleren ser man med en gang. Du vil derfor fortløpende under behandlingen kunne være med på vurderingen av om det bør injiseres mer filler, eller om du er fornøyd med injisert mengde. Noen ganger kreves flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat.

 

Effekten av filleren varer vanligvis 6-24 mnd, avhengig av hvilket område som er behandlet og hvilken type filler som er brukt. Andre ting som kan påvirke effekten av filleren er hvor mye filler som er injisert, injeksjonsteknikken, samt livsstilsfaktorer som soling og røyking.

Det kan være nødvendig med en etterbehandling etter den første injeksjonen med filler for å optimere resultatet og for at effekten skal holde seg så lenge som mulig.

 

Pris

Lepper – fra kr 2490,-

Andre områder – fra kr 2990,-

Gratis konsultasjon – kr 0,-

Perfekt til behandling av

 • sinnarynke
 • panne
 • smilerynker
 • gummy smile
 • linjer på nesen
 • tanngnissing
 • overdreven svetting

 

Til rynkebehandling bruker vi Vistabel, bedre kjent som “botox”. Vistabel reduserer sammentrekningene i musklene, som igjen reduserer linjer/rynker. Vistabel er derfor kun effektivt på linjer/rynker som skyldes sammentrekninger i muskulatur. Våre behandlere har lang erfaring med Vistabel.

 

Når du tar behandling med Vistabel velger man gjerne hvor mange “områder” man ønsker å behandle. Sinnarynken er f.eks. ett område, mens pannen er et annet, og smilerynker et tredje. Det er individuelt hvor mye Vistabel man trenger for å få et godt resultat, men du betaler for området og ikke mengden, og behandlingen inkluderer også gratis korreksjon etter 2 uker, dersom dette er nødvendig. Selve behandlingen tar kun noen få minutter.

 

Hvor mye ansiktsmimikk som blir igjen kommer an på hvor mye produkt som settes. Det er fullt mulig å redusere linjer/rynker uten å miste mimikken. Er du ny kunde vil vår lege vurdere deg, og forordne mengden Vistabel som skal settes.

 

Effekten kommer ikke før etter et par dager. Vanligvis har du full effekt etter 5-7 dager, men noen kan oppleve at de ikke ser full effekt før etter 14 dager. Man vil da observere at huden glattes ut og rynkene blir mindre synlig. Det er de dynamiske rynkene, det vil si de som er i bevegelse, som påvirkes av behandlingen. De statiske, som er skapt av sollys eller alder, vil ikke bli borte, men kan avta noe. Vanligvis varer effekten i 3-4 måneder. Man må derfor gjenta behandlingen for å beholde ønsket resultat.

 

Priser

1 område kr 1690,-

2 områder kr 2390,-

3 områder kr 3200,-

Brynsløft kr 990,-

Bunny Lines kr 990,-

Munnviksløft kr 990,-

Tanngnissing kr 2990,-

Gummy Smile kr 990,-

Lip Flip kr 990,-

Hake kr 990,-

Svettebehandling fra kr 4590,-

Gratis konsultasjon kr 0,-

Behandling med skinbooster gir deg

 • jevnere hudstruktur
 • økt fuktighet i huden
 • reduksjon av fine linjer
 • gløden du drømmer om!

 

Skinboosteren tilfører huden hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter. Vi bruker skinbooster fra Teosyal. Skinboosteren kan enten injiseres eller føres inn i huden ved hjelp av microneedling.

 

Behandlingen inneholder rens, desinfeksjon, serum, microneedling/injeksjoner og avslutning med tilpassede produkter. Noen ønsker kun behandling av ansiktet, mens andre også ønsker behandling av hals, øvre del av bryst mm.

Ønskes behandling av mindre områder holder gjerne 1 ml. Til behandling av hele ansiktet anbefales 2 ml. For god effekt ved behandling av større områder vil din behandler anbefale deg 2-3 ml.

 

Før behandlingen vil din behandler foreta en ansiktsanalyse og grundig konsultasjon, for at vi skal kunne vurdere hvordan huden din er, hva huden din trenger, og hvilken teknikk som vil passe deg og din hud best.

 

Så gjennomføres selve behandlingen:

 1. Ved injeksjon av skinbooster: De fleste ønsker å få litt bedøvelse før denne behandlingen, da det er gjentatte stikk rett under huden, som noen kan synes er litt ubehagelig. Når bedøvelsen har fått virke, vil vi starte med å rengjøre ansiktet ditt, først rens, deretter klorhexidinsprit, før vi injiserer skinboosteren i valgt område. Etterpå påføres en rik fuktighetskrem.
 2. Skinbooster med microneedling: Vi begynner med å rengjøre ansiktet ditt, først rens, deretter klorhexidinsprit. Deretter smører vi på et serum sammen med skinboosteren, mens vi går over med Dermapen som lager mange små hull i huden, og skyver skinboosteren ned i huden for optimal effekt. Etter dette påfører vi enda mer skinbooster, for å sikre oss at vi “metter” huden mest mulig, før vi avslutter med en god krem.

 

Etter behandlingen

 1. Ved injeksjon av skinbooster: De første timene etter behandlingen vil huden din virke noe ruglete og ujevn, til skinboosteren jevner seg helt ut i huden.
 2. Skinbooster med microneedling: Man blir rød, varm og sår i ansiktet de første timene etter behandlingen, men det er vanligvis helt borte dagen etter.

Unngå sminke og trening samme dag som behandlingen.

Uansett teknikk bør behandlingen gjentas etter ca 3-4 uker, for optimalt resultat.

 

Pris

1 ml – kr 1990,-

2 ml – kr 2990,-

Mesoterapi i ansiktet er perfekt til å behandle:

 • Tørr, slapp og uelastisk hud
 • Rynker og linjer
 • Grov struktur i huden
 • Ujevn hudtone
 • Solskader
 • Acne-arr og andre arr
 • Fettdepot under hake/dobbelthake.

Mesoterapi er en behandling hvor utvalgte næringskomplekser injiseres i huden. Mesoterapi utføres for å styrke cellenes funksjon og hudens naturlige evne til å regenerere seg, og består av ingredienser som hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, vekstfaktorer og antioksidanter.

Mesoterapi på kropp brukes for å behandle:

 • Små fett-depoter (innerside knær og legger, “ridebukselår” o.l)
 • Redusere værskeansamling i ben
 • Behandle arr og strekkmerker

Effekten av behandlingen vil kunne ses noen dager etter behandling og effekten øker med antall behandlinger. Ofte anbefales det er serie på 4-6 behandlinger for optimal effekt. Oppfølgingsbehandling hvert halvår vil bidra til å bevare det ønskede resultatet.

 

Priser

Meso – ansikt kr. 1190,-

Meso – ansikt, hals kr 2390,-

Meso – ansikt, hals, bryst kr 2690,-

Denne anti-age-behandlingen har blitt veldig populær det siste året, pga de fantastiske resultatene man ser!

Profhilo er en fantastisk behandling som passer perfekt for deg som opplever at huden har blitt slapp, grov og «gusten». Det er en injeksjonsbehandling som gir rask og langsiktig forbedring av hudens struktur og kvalitet, reduserer linjer og gjenoppretter hudens fasthet.

Profhilo består av hyaluronsyre, som benyttes for å gi en revitaliseing ved å øke produksjonen av kollagen og elastin i huden, samt øke hudens fuktnivå og spenst. Profhilo vil i tillegg ha en positiv effekt på keratinocytter og adipocytter (hudcellene og fettcellene), og vil derfor også bedre utseendet på hudoverflaten og bidra til å gjenopprette tapt underhudsfett – perfekte dersom du opplever at huden har blitt veldig «tynn».

Dette er en injeksjonsbehandlilng som bør gjøres to ganger, med fire ukers mellomrom, og effekten vil komme gradvis og øke etter andre behandling. Hudforbedring kan være permanent, men behandlingen stopper ikke aldringsprosessen og man bør derfor gjenta behandlingen hver 6-12 måned for å vedlikeholde resultatet.

Behandlingene kan utføres alene, i kombinasjon med andre behandlinger, eller som en serie på flere behandlinger.

 

Pris kr 3990,-