La oss hjelpe deg å ta vare på huden din!

Vi tilbyr mange ulike hudbehandlinger, og skreddersyr behandlingen til deg og din hud, om du enten ønsker en ren velværebehandling og rens, til mer avanserte behandlinger for ulike hudproblemer.

Visste du at hvordan huden din ser ut kun påvirkes 10% av gener? Resten kan du selv påvirke (og vi kan gjerne hjelpe deg)!

 

Fra vi er ca 28 år, begynner produksjonen av bl.a. kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden vår og reduseres, og den går saktere og saktere jo eldre vi blir. Det er dette, i tillegg til bl.a. soleksponering, som gjør at huden vår blir grovere, vi får større porer, rynker, slapp og tørr hud.

Andre er plaget med akne, arr, pigmentflekker, rosacea mm, som har helt andre årsaker.

Uansett hva du ønsker hjelp med, kan våre dyktige sykepleiere og leger hjelpe deg!

Er du usikker på hvilken behandling som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos oss!

Klikk på den behandlingen du ønsker å lese mer om i menyen under.

Perfekt for deg som ønsker å bedre hudkvaliteten din, for deg som ønsker en rens og en velværebehandling, eller for deg som sliter med:

 • tørr hud
 • store porer
 • akne
 • pigmenteringer
 • rynker/linjer
 • rosacea
 • solskader

Under ansiktsbehandlingen påfører man huden ulike produkter som har lavere pH-verdi enn huden selv. Huden opplever dette som en “mild skade”, og setter i gang en rekke prosesser for å reparere huden, som igjen vil gi en hudforbedring. 

Behandlingen blir skreddersydd til deg og din hud. Hvilken type peel du trenger, avhenger av hudtype og hudtilstand, samt hva man ønsker å oppnå. Dette vil din behandler vurdere grundig før behandlingen.

 

Behandlingen inneholder bl.a. rens, peeling, maske, ansiktsmassasje mm.

Du vil umiddelbart se noe av effekten etter behandlingen, og huden din vil se friskere ut, men en ny glød. Hos noen kan huden være litt rød i tiden etter behandlingen, og noen vil flasse noe. Hva du kan forvente deg i dagene etter behandlingen, avhenger av hvilke produkter som er brukt i behandlingen, og du vil få informasjon om dette av din behandler.

 

Priser

Kjemisk peeling 30 min – kr 1290,-

Kjemisk peeling 50 min – kr 1590,-

Pigmentbehandling 50 min – kr 1590,-

Peel m/maske og LED-lys 50 min – kr 1690,-

Microneedling er en fantastisk hudbehandling, hvor man stimulerer hudens egen produksjon av kollagen, elastin mm, som gir deg strammere, friskere hud med ny glød, og som reduserer –

 • grov hud
 • store porer
 • akne
 • arr
 • pigmenteringer
 • rynker
 • strekkmerker
 • løs/slapp hud

I behandlingen bruker vi en Dermapen, med et nålhode med 12 mikroskopiske nåler, som penetrerer huden i ansiktet mange ganger. Behandlingen gir et kortvarig lett ubehag, men man har ingen fornemmelse av å bli stukket med nåler. Behandlingen kan fint kombineres med peelinger, maskebehandlinger og LED-lysbehandling.

 

Behandlingen inneholder rens, desinfeksjon, serum, microneedling og avslutning med tilpassede produkter. Noen ønsker kun behandling av ansiktet, mens andre også ønsker behandling av hals, øvre del av bryst, strekkmerker på kroppen osv.

 

Man blir rød, varm og sår i ansiktet de første timene etter behandlingen, men det er vanligvis helt borte dagen etter. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling.

 

Mange ser forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandlinger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk. Vanlig intervall mellom behandlinger er 3-8 uker, avhengig av hva man ønsker å oppnå.

 

Priser

Ansikt 1690,-

Ansikt m/hals kr 1990,-

Ansikt m/hals og bryst kr 2190,-

Microneedling m/skinbooster kr 2490,-

Microneedling m/peel kr 2690,-

Microneedling m/meso kr 2290,-

Microneedling m/maske og LED-lys – kr 2180,-

Gratis konsultasjon kr 0,-

Behandling med skinbooster gir deg

 • jevnere hudstruktur
 • økt fuktighet i huden
 • reduksjon av fine linjer
 • gløden du drømmer om!

 

Skinboosteren tilfører huden hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter. Vi bruker skinbooster fra Teosyal. Skinboosteren kan enten injiseres eller føres inn i huden ved hjelp av microneedling. 

 

Behandlingen inneholder rens, desinfeksjon, serum, microneedling/injeksjoner og avslutning med tilpassede produkter. Noen ønsker kun behandling av ansiktet, mens andre også ønsker behandling av hals, øvre del av bryst mm.

Ønskes behandling av mindre områder holder gjerne 1 ml. For god effekt ved behandling av større områder vil din behandler anbefale deg 2-3 ml.

 

Før behandlingen vil din behandler foreta en ansiktsanalyse og grundig konsultasjon, for at vi skal kunne vurdere hvordan huden din er, hva huden din trenger, og hvilken teknikk som vil passe deg og din hud best.

 

Så gjennomføres selve behandlingen:

 1. Ved injeksjon av skinbooster: De fleste ønsker å få litt bedøvelse før denne behandlingen, da det er gjentatte stikk rett under huden, som noen kan synes er litt ubehagelig. Når bedøvelsen har fått virke, vil vi starte med å rengjøre ansiktet ditt, først rens, deretter klorhexidinsprit, før vi injiserer skinboosteren i valgt område. Etterpå påføres en rik fuktighetskrem.
 2. Skinbooster med microneedling: Vi begynner med å rengjøre ansiktet ditt, først rens, deretter klorhexidinsprit. Deretter smører vi på et serum sammen med skinboosteren, mens vi går over med Dermapen som stikker mange små hull i huden. Etter dette påfører vi enda mer skinbooster, for å sikre oss at vi “metter” huden mest mulig, før vi avslutter med en god krem.

Etter behandlingen

 1. Ved injeksjon av skinbooster: De første timene etter behandlingen vil huden din virke noe ruglete og ujevn, til skinboosteren jevner seg helt ut i huden. 
 2. Skinbooster med microneedling: Man blir rød, varm og sår i ansiktet de første timene etter behandlingen, men det er vanligvis helt borte dagen etter.

Unngå sminke og trening samme dag som behandlingen.

Uansett teknikk bør behandlingen gjentas etter ca 3-4 uker, for optimalt resultat.

 

Priser

1 ml – kr 1990,-

2 ml – kr 2990,-

Maskebehandling med LED-lys er en mild, men effektiv hudbehandling som skreddersys til din hud og ditt behov.

Vi tilbyr ulike masker, som tilfører huden kollagen, peptider, hyaluronsyre, vitaminer mm. LED-lyset roer huden, både rødhet i huden og evt inflammasjon, øker sirkulasjonen, stimulerer til økt produksjon av kollagen, gir økt blodsirkulasjon, bedrer hudbarrieren, gjør cellene i stand til å ta opp næringsstoffer raskere og mer effektivt mm. Kan også kombineres med peeling eller microneedling.

Resultatet blir en umiddelbart finere hud med ny vitalitet og glød!

 

Behandlingen inneholder rens, maske og 15-20 min LED-lysbehandling (man ligger under en LED-lys-lampe).

 

Umiddelbart etter behandlingen vil huden din se friskere ut, men ny vitalitet og glød. 

Det er ingen spesielle forhåndsregler du må ta i tiden etter behandlingen.

 

Priser

Maske m/LED-lys 20 min – kr 590,-

Peel m/maske og LED-lys 50 min – kr 1590,-

Microneedling m/maske og LED-lys – kr 2180,-

Vi har satt sammen den ultimate behandlingen for å booste huden din med fukt og gi den mest mulig glød! I denne behandlingen kombinerer vi det beste fra flere behandlinger. Perfekt til deg med tørr, matt, grå og “gusten” hud, eller dersom du vil hente frem det beste i huden din før en stor happening i livet ditt.

 

Behandlingen består av en kombinasjon av peeling, microneedling, mesoterapi, maske og LED-lysbehandling.

Først vil din behandler rense huden din grundig, før peelingen påføres. Så fort peelingen er nøytralisert, gjennomføres en microneedling. Under microneedlingen benyttes produkter som inneholder masse vitaminer, antioksidanter, hyaluronsyre mm. Behandlingen avsluttes med en deilig maske og LED-lysbehandling i 20 min.

Hele behandlingen tar ca 60 minutter.

 

Du vil umiddelbart se noe av effekten etter behandlingen, og huden din vil se friskere ut, med en ny glød. Hos noen kan huden være litt rød i tiden etter behandlingen, og noen vil flasse noe. Hva du kan forvente deg i dagene etter behandlingen, avhenger av hvilke produkter som er brukt i behandlingen, og du vil få informasjon om dette av din behandler.

 

Pris

GLØD-signaturbehandling 60 min – kr 3490,-

Vi fører 3 hudpleieserier i vår klinikk, som kan tilpasses alle hudtyper og hudtilstander;

 • SkinBetter Science
 • Noon
 • MELine
 • Environ
 • Innoaethetics

 

Vi anbefaler våre kunder å bruke hudpleieprodukter som inneholder aktive ingredienser, dvs produkter som faktisk bidrar til å bedre huden din. Våre behandlere kan hjelpe deg å finne produktene som passer til deg!